Hívjon minket: +36 68 512-262

Stresszoldó terápia 7 napos

Álmatlanság gyötri? Gyakran ingerült? Problémák vannak a teljesítőképességével vagy a koncentrálással? – Többek között ezekre a problémákra is segítséget nyújthat a Gyopárosi Gyógyfürdő 7 napos stresszterápiája.

A menedzserbetegség lényege a krónikus stressz fennállása, a krónikus stressz ellen való cselekvőképesség csökkenése, aminek következtében változatos, gyakran szervi eltérésre nem visszavezethető tünetek alakulnak ki.

Mik a stresszbetegség tünetei?

Kezdetben a hangulati élet zavarai tapasztalhatók: fáradékonyság, nagyfokú fáradtság érzés, ingerültség, hirtelen hangulatváltozások, dühkitörések. Gyakori az alvászavarok jelentkezése. A teljesítőképesség csökkenése tovább emeli a stressz szintjét, hiszen az eredmények megtartása további energiák befektetését igényli. Gyakran definitív pszichiátriai kórképek alakulhatnak ki (szorongás, depresszió, pánik szindróma, kényszeres cselekvések). A szervi tünetek megjelenhetnek fej- és/vagy hátfájás, izomfeszültség, hajhullás formájában.

Tudta Ön?

Kezeléseink NEAK által támogatott formában is elérhetők (meghatározott feltételek teljesülése esetén), így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat.

A fürdőnkben működő fürdőorvosi rendelésen biztosítjuk Önnek a szükséges szakorvosi vizsgálatot és beutalót. További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Mi a 7 napos stresszterápia célja?

A terápiák során nagy hangsúlyt fektetünk a stresszoldásra, az aktív pihenés biztosítására, valamint a meglévő energiák felépülésre, feltöltődésre történő összpontosítására.

Kinek javasoljuk a 7 napos stresszterápia csomagot?

A csomagot azoknak a vendégeknek javasoljuk akik a hétköznapjaik során gyakran vannak kitéve nagyfokú leterheltségnek, stressznek, valamint mindenkinek, aki egy kis feltöltődésre vágyik.

Hány fürdőbelépő jár a 7 napos stresszterápiához?

A 7 napos terápia díja összesen 7 db fürdőbelépőt tartalmaz. E belépőkkel Gyopárosfürdő Gyógyfürdője, Parkfürdője és Élményfürdője is látogatható a teljes nyitvatartási időben. Emellett a terápia egész ideje alatt lehetőség nyílik a Szaunapark használatára is.

A terápia menete

A 7 napos stresszterápia csak a hét meghatározott napjain kezdhető meg. Érkezési napok lehetnek: hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek

  • 1. nap: érkezés, kezelések beosztása, fürdőzés
  • 2-6. nap: kezelések felvétele, egész napos fürdőzés
  • 7. nap: kezelések felvétele, fürdőzés, távozás

Alkalmazott szolgáltatások felsorolása

  • 3 db pezsgőfürdő
  • 2 db csoportos vízitorna
  • 4 db 25 perces nyugtató masszázs
  • 3 db iszappakolás
  • 1 db 55 perces lávaköves masszázs
  • 1 db 25 perces relaxáló fejmasszázs
  • sószoba korlátlan használata

Szállás és ellátás

A terápia díja a fürdő és szaunabelépőt, valamint a választott terápián belül felsorolt kezeléseket tartalmazza, a szállást és ellátást nem.

Orosházán, Gyopárosfürdőn tucatnyi szállás, köztük szállodák, panziók és kiadó szobák közül válogathat – például a Booking.com szállásportál ajánlatai között.

Foglalás

Első lépésben kérjen tőlünk ajánlatot – ehhez kérjük, kattintson a jobb oldalon található “Ajánlatkérés” gombra, vagy pedig hívjon bennünket munkaidőben – azaz munkanapokon 9 és 16 óra között – a +36 (68) 512-262 telefonszámon.

Munkatársaink törekednek arra, hogy a beérkező ajánlatkéréseket lehetőleg 1 napon belül megválaszolják. A munkaidőn túl, hétvégén vagy ünnepnapon beérkező ajánlatkérésekkel kapcsolatban türelmüket kérjük.

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, e-mailben vagy telefonon tudja foglalási szándékát megerősíteni.

Fizetés

Amennyiben Ön terápiát foglalt nálunk, akkor annak díját készpénzben, bankkártyával, SZÉP-kártyával vagy Egészségpénztári kártyával rendezheti a Gyopárosfürdői Gyógyászati központban, az első terápiás napon.

A SZÉP-kártyával vagy Egészségpénztári kártyával történő fizetéssel kapcsolatban további hasznos információkat talál a gyakori kérdések oldalon.

Fontos

Kérjük, az első alkalommal ne felejtse el magával hozni személyi igazolványát, lakcímkártyáját és TAJ-kártyáját.

Érkezés

Kérjük, jelenjen meg az első terápiás napon leghamarabb 8:00-kor, de legkésőbb 10:00-kor a Gyopárosi fürdőben (5904 Orosháza, Fasor u. 3). A Fiziko- és Balneoterápiás Központnál jöjjön be, majd az épületen belül forduljon balra és keresse a fürdő betegirányítását, ahol kollégáink már várják Önt. Kérjük jelezze kollégáinknak, hogy gyógyászati csomagos terápiára érkezett!

Ezután megkapja beosztását, illetve fürdőbelépőit, valamint rendezheti terápiája díját.
Csomagjait, illetve értékeit az első napon díjmentesen elhelyezheti csomag- illetve értékmegőrzőnkben – erről a Gyógyászati központ munkatársai tájékoztatják Önt.

Lemondás

A terápia minden esetben díjmentesen lemondható vagy halasztható. Kérjük minél hamarabb jelezze kollégáinknak, ha nem tud megjelenni a lefoglalt időszakban.

Egyéb hasznos információk

További hasznos információkat találhatnak a gyakori kérdések oldalon.

Kérdése van, vagy további információra lenne szükséges? Hívjon bennünket hétköznap munkaidőben a +36 (68) 512-262 telefonszámon!

Képek Gyopárosfürdőről

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!