Hívjon minket: +36 68 512-262

Élményfürdő

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Élményfürdő négy beltéri medencéjeből három 2022-ben zárva tart.

Nem csak a húszéveseké a világ – az immár klasszikusnak számító sláger az élet minden területére igaz, így van ez természetesen a fürdőszolgáltatásokkal is: egy igazán kellemes élményfürdő-kaland kortól függetlenül kellemes perceket, órákat szerezhet annak, aki kipróbálja.

Ez fokozottan igaz az orosházi élményfürdőre, mely 2003 óta várja vendégeit a patinás fürdőhelyen. A hatezer négyzetméteres komplexum nem csak kortól, de fizikai állapottól is függetlenül kínálja az izgalmasabbnál izgalmasabb élményeket, mi több, még azok is megpróbálkozhatnak a különböző szórakoztató elemekkel, akik egyébként nem kifejezetten vízi emberek, azaz nem, vagy nem túl magabiztosan úsznak.

Élményfürdő Gyopárosfürdő

Az élményfürdő főbb elemei közé tartozik az belső csúszdás medence, a külső csúszdás medence, az ülő, az oszlopos, illetve a gyermekmedencék. Az élményfürdőben olyan élményelemek várják a vendégeket, mint a masszázságy, a népszerű oldalbefúvásos hidromasszázs, sodró folyosó, buzgár, pezsgőágy, pezsgőfürdő, ülő masszázs, gejzír, nyakzuhany, vízi gomba, vízi sün, az úgynevezett beérkező csúszda és természetesen a nagy csúszdák, melyek közül az egyik hossza több mint 42, a másiké pedig több mint 63 méter. Az előbbi egész évben, az utóbbi csak a strandszezonban üzemel.

Az élményfürdőhöz kapcsolódik a pazar felszereltségű, tíz kabinos szaunapark, amely 2013 őszén teljes megújuláson esett át.

Az extrém kihívásoktól idegenkedő vendégek számára is nyújt szórakoztató lehetőségeket az orosházi élményfürdő, nekik ajánljuk az ülőmedencét, mely különböző vízi attrakciókkal csábít. Strandszezonon kívül is használatos: ilyenkor termálvízzel telik meg és így is remek kikapcsolódást nyújt.

Ugyancsak a nyugalmas fürdőzést kedvelőknek, illetve szülőknek, nagyszülőknek ajánljuk a külső masszázs medencét, mely álló és fekvő masszázzsal kényeztet. Ideális gyermekfelügyelő-hely, hiszen a szomszédos gyermekmedence innen, a kellemes 30-32 fokos vízből folyamatosan szemmel tartható.

Gyopárosi élményfürdő képek

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!