Hívjon minket: +36 68 512-262

Gyakori kérdések

Gyopárosfürdő megközelítése

Hol található Gyopárosfürdő?
Gyopárosfürdő Orosháza városában található, annak egyik nyugalmas, külső városrésze. Orosháza az Alföldön, Békés megyében található, a 47-es főúton Szeged és Békéscsaba között. Távolságok közúton: Budapest: 197 km; Debrecen: 174 km; Pécs: 255 km; Kecskemét: 117 km; Arad: 75 km.

Milyen messze van Orosháza és Gyopárosfürdő?
A fürdő bejárata mintegy 4 km-re található Orosháza főterétől. Orosházáról Gyopárosfürdőre kerékpárral, autóval, taxival, helyi buszjárattal és vonattal is eljuthatunk. Orosháza belvárosa és Gyopárosfürdő között kiépített kerékpárút óvja a kerékpárosok biztonságát.

Egészségpénztárak, SZÉP-kártya

Fizethetem a terápiás csomagot és a szállást SZÉP-kártyával?
A terápiás csomagot és a szállást egyaránt fizetheti SZÉP-kártyával. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, úgy a szállást és a kezelésekért fizetendő összeget külön-külön fizetéssel tudjuk csak biztosítani. A szállásra a szállodákban a SZÉP-kártya szállás zsebe használható fel, míg a kezelésekre a fürdőben a SZÉP kártya szabadidő zsebét tudja felhasználni.

Fizethetem a terápiás csomagot és a szállást Egészségpénztári kártyával?
Sajnos a szállást nem, azonban a terápiás csomagot fizetheti Egészségpénztári kártyával – ennek feltétele azonban, hogy fürdőnk az adott Egészségpénztárral partneri kapcsolatban álljon. Arról, hogy fürdőnk mely Egészségpénztárakkal áll partneri kapcsolatban, ezen az oldalon tájékozódhat.

Beutaló, szakorvosi vizsgálat

Milyen orvosi papírokra van szükségem a gyopárosi terápiához?
Ha TB-támogatott terápiát vesz igénybe nálunk – márpedig 10 és 19 napos terápiáink többsége ilyen – akkor támogatás igénybevételéhez Önnek még a terápia megkezdése előtt fel kell keresni háziorvosát, hogy az beutalót állítson ki a reumatológiai szakrendelésre. Fontos: a háziorvosi beutalón fel kell tüntetni a Fürdő Fürdő területén található reumatológiai szakrendelés kódját, amely: 040321402. Nem TB-támogatott terápiák esetén (például a 4 és 6 napos terápiánk kivétel nélkül ilyenek) nincs szükség háziorvosi beutalóra.

El kell mennem reumatológus szakorvoshoz a terápiát megelőzően?
Nem, a reumatológiai szakorvosi vizsgálatra már nálunk, a terápia első napján kerül sor. Önnek csak háziorvosi beutalóját kell magával hoznia.

Mennyit kell várnom Gyopárosfürdőn a szakorvosi rendelésre?
Amennyiben weboldalunkon keresztül foglalta le terápiás csomagját, a szakorvosi vizsgálatra előre egyeztetett időpontban kerül sor – ezzel igyekszünk az Ön várakozási idejét minimálisra mérsékelni.

Érkezés

Miért csak meghatározott érkezési napokon kezdhetem meg a terápiát?
A reumatológus szakorvosunk elérhetősége, valamint a kezelések sorrendje miatt a különböző terápiák csak a hét meghatározott napjain kezdhetők meg. Erről további részleteket az egyes terápiák oldalán találhat.

Szolgáltatások

A javasolt terápián túl más szolgáltatást is igénybe vehetek?
A javasolt terápián túl fürdőnk különböző wellness-szolgáltatásokat és számos masszázst kínál, melyek orvosi javaslattól függően, külön térítés ellenében megvásárolhatók.

Használhatom a gyopárosi Élményfürdőt és a Szaunaparkot?
A terápia során kapott fürdőbelépőkkel csak a Gyógyfürdő és a Parkfürdő látogatható, normál nyitvatartási időben. Természetesen külön fürdőbelépő (lásd Gyopárosfürdő árlista) megfizetésével ezeket a szolgáltatásokat is igénybe tudja venni. További információk: Élményfürdő, Szaunapark, Szaunaszeánszok.

Nyitvatartás

Mit jelent a normál nyitvatartás?
A Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdő normál nyitvatartási időben este 20:00-ig tart nyitva. Ezen felül hetente többször, leginkább péntek és szombat este rendeznek éjszakai fürdőzést, amely felár ellenében látogatható. A fürdő nyitvatartásáról itt található további információ.

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!