Hívjon minket: +36 68 512-262

Feltételek

A weboldalunkon történő ajánlatkéréssel Ön elfogadja az alábbi feltételeinket:

  1. Fenntartjuk a jogot, hogy az ÖN által kiválasztott terápiás csomagot ill. az abban foglalt kezeléseket az orvosi vizsgálat után, az Ön egészségi állapotára való tekintettel, a szakorvosunk visszautasítsa, illetve módosítsa! Ezen jogunkat, kizárólag az Ön egészségének védelmében, és gyógyulásának érdekében fogjuk alkalmazni!
  2. A felírt kezeléseket 28 napon belül kell elkezdeni és 8 héten belül be kell fejezni. Kérésére a betegirányító munkatársunk felírja Önnek a kezelések befejezésének határidejét.
  3. Amennyiben a kezelést a megadott határidőn belül nem tudta igénybe venni, úgy azokat az elrendelő szakorvossal egy új vényre, újra ki kell íratni.
  4. A kezeléseket más fürdőbe átvinni nem lehetséges!
  5. A kezelések időpontjait 1 hétre előre tudjuk Önnek megadni. Amennyiben az előre megadott időpontban nem tudja felvenni a kezelést, kérjük azt legalább 2 nappal előre jelezni szíveskedjen a kellemetlenségek elkerülése végett.
  6. A terápiás csomagokhoz járó fürdőbelépők a gyógy-, park- és élményfürdő területére valamint a szaunaparkra vonatkoznak normál nyitvatartási időben, és rendezvénynapokra nem érvényesek.

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!