Hívjon minket: +36 68 512-262

Gyopárosfürdő

Gyógyfürdő, élményfürdő, szaunaparadicsom és nyitott parkfürdő – az Alföld Gyöngyének is nevezett, dél-alföldi Gyopárosfürdő az év minden napján várja kedves vendégeit, egyes napokon akár éjfélig is nyitva.

Orosháza város pihenőövezetében, a Gyopárosi tórendszer 20 hektáros parkerdővel körülölelt partján várja Önt Gyopárosfürdő. A gyopárosi víz gyógyító hatása mintegy másfél évszázada közismert, ez idő alatt generációk sora enyhítette betegsége tüneteit a 670 méteres termálkútból feltörő gyógyvízünk segítségével.

Orosháza-Gyopárosfürdő Terápia

Elsősorban urológiai, mozgásszervi, nőgyógyászati, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegséggel küszködők számára ajánlják a szakemberek a 2014-ben teljes megújuláson átesett gyopárosi gyógyfürdőnk vizét. A gyógyfürdő hosszú ideje kedvelt zarándokhelye az érintett betegségekben szenvedőknek, de nem csak magának a víznek, hanem a szakszerű ellátásnak és a rendkívül kellemes környezetnek köszönhetően.

És ez még nem minden, hiszen a gyógyfürdőn kívül számos egyéb lehetőség szolgálja a gyógyulást, pihenést és kikapcsolódást. Nyaranta a parkfürdőnk kínál remek strandprogramokat, egész évben pedig a szomszédos élményfürdőnk és a hozzá kapcsolódó szaunaparkunk szolgáltatásait veheti igénybe akár az egész család, egyes napokon akár éjfélig is.

A gyógykezelések mellett jól esik egy kis városnézés, egy jó színházi előadás vagy koncert, nem beszélve a remek alföldi gasztronómiáról: mindezek ugyancsak rendelkezésére állnak Gyopárosfürdő anyavárosában, Orosházán.

Ha tovább kattint, megismerkedhet Orosháza történetével, nevezetességeivel. Megmutatjuk, milyen programok várják az érdeklődőket, valamint tippet adunk rövidebb-hosszabb látogatások szervezéséhez. Végül, de nem utolsó sorban pedig segítünk a szállásválasztásban is – biztosak vagyunk benne, hogy nem csalódik a kínálatban.

Találkozunk Gyopárosfürdőn!

Gyopárosfürdő képek

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!