Hívjon minket: +36 68 512-262

Szállások

A 19. századi parasztgazdaságok világát idéző falusi turizmustól a 21. század négycsillagos szállodájáig széles a választék a szálláslehetőségekben Gyopárosfürdőn és Orosházán. A pénztárcakímélő megoldásoktól egészen a teljes kényelmet biztosító lehetőségekig bárki talál magának megfelelőt.

Tekintve, hogy a város és környéke múltja a hagyományos gazdálkodói kultúrából is táplálkozik, vonzó célpontja lehet az itt pihenni, gyógyulni vágyóknak bármelyik hagyományos tanyasi szálláshely. Ezekben ugyanis garantáltan friss, helyben tartott, illetve termett alapanyagokból készülnek a finomabbnál finomabb falatok, kiváló a levegő és a háziak betekintést is engednek az állattartás, növénytermesztés és kertkultúra rejtelmeibe.

Alföld Gyöngye Hotel

Mindezen túl számos magánszállás, panzió, több kemping kínálja szolgáltatásait Gyopárosfürdőn, illetve aki nem ragaszkodik a fürdő közvetlen közelségéhez, az a néhány kilométerre lévő Orosházán is talál megfelelő szálláslehetőségeket.

Szállásfoglalás

Oldalunkon nemcsak terápiáját, de szállását is lefoglalhatja. Ha szállását nem nálunk kívánja lefoglalni, akkor a következő oldalakat ajánljuk figyelmébe:

Aki azonban kizárólag a fürdőterápiára kíván koncentrálni, válassza a fürdő közvetlen közelében található, teljes körű szolgáltatásokat nyújtó szállodákat, melyek egyébként külön csomagokkal készültek fel a terápiás szolgáltatásokat igénybe vevők részére.
A háromcsillagos Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközpont rendkívül csendes környezetben, egy ősparkban található, s sokak által kedvelt pihenőhely, a fürdő gyógyászati szolgáltatásait igénybe vevők is előszeretettel szállnak meg itt.

A hetven szoba túlnyomó többsége kétágyas, de foglalhatók egy-, három és négyágyas szobák is, sőt a szálloda hat szobája akadálymentesített. A szobák mindegyikében található telefon, hűtőszekrény, zuhanyzó, illetve kád. A konferenciateremben nagyobb szabású rendezvények is tarthatók, akár ötszáz fő részére is. Az ezt igénylők a hotel teljes területén használhatják az ingyenes wifit mobileszközeikkel.

Mindezeken túl biliárdozni is lehet a szállodában, a gyerekek részére játszóházat alakítottak ki, továbbá étterme kiváló gasztronómiai élményeket kínál.

Feltöltődés távol a város zajától – ez a szlogenje a négycsillagos Hotel Corvus Aquának, mely valóban idilli környezetben, közvetlenül a Gyopárosi tó partján található. Az impozáns szálláshely vendégei abban a könnyű helyzetben vannak, hogy át sem kell öltözniük fürdőzés előtt, hiszen fűtött folyosó vezet a Gyógy-, Élmény- és Parkfürdőbe.

A hotel 36 szobája klimatizált, bennük kádas vagy zuhanyzós fürdőszobák, minibár, LCD TV és telefon található. A Hotel Corvus Aqua saját szaunával rendelkezik, illetve wellness kozmetikus áll a vendégek rendelkezésére.

Az ínyenceknek is ajánljuk az itt található Mediterrán Éttermet, illetve a Tóparti Grillteraszt, továbbá a szálloda 40 fős konferenciateremmel is rendelkezik.

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!