Hívjon minket: +36 68 512-262

Nagyobb sportsérülések terápia 10 napos

Nagyobb sportsérülések, mint pl. vállsérülés vagy keresztszalag sérülés esetén egy komplexebb, hosszabb távú rehabilitációra van szükség, amelyre remek lehetőséget biztosít a Gyopárosi Gyógyfürdő 10 napos nagyobb sportsérülések terápiája.

Egy sportoló életében fontos szerepet játszik az időfaktor, hogy mihamarabb, a teljes funkciók birtokában visszaállhasson a saját sportágába. Ezt szakemberek segítségével hamarabb el lehet érni. Ilyenkor a rehabilitációt személyre szabottan, a sportág figyelembevételével tervezzük.

Milyen panaszok léphetnek fel a nagyobb sportsérülések következtében?

A panaszok a sérülés milyenségétől és mértékétől függően változhatnak, mégis a leggyakoribbak közé tartozik a fájdalom, az érintett testrész duzzanata, esetleges gyulladása, mozgásának beszűkülése, ill. a mozgásfunkció lecsökkenése.

Tudta Ön?

A gyopárosi nagyobb sportsérülések terápia nem csupán 10 napos, de 6 vagy 19 napos formában is elérhető. A 19 napos gyógyászati kezelés ebből a 10 naposhoz hasonlóan TB támogatott, így háziorvosi beutaló segítségével Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat.

A fürdőnkben működő reumatológiai szakrendelő biztosítani tudja a szükséges szakorvosi beutalót, így nincs szükség külön reumatológiai szakrendelésre. További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Mi a 10 napos gyopárosi nagyobb sportsérülések terápia célja?

A terápiás cél a fájdalom csökkentése, a duzzanat mérséklése, a mozgásbeszűkülés megelőzése/oldása, esetlegesen a véraláfutás felszívódásának elősegítése, ezáltal a sportoláshoz való mihamarabbi visszatérés elősegítése.

Kinek javasoljuk a 10 napos gyopárosi nagyobb sportsérülések terápia csomagot?

A terápiás csomagot a nagyobb sportbaleseteket elszenvedett műtét előtt álló ill. műtéten átesett sportolóknak ajánljuk felvenni.

Hány fürdőbelépő jár a 10 napos gyopárosi nagyobb sportsérülések terápiához?

A 10 napos terápia díja összesen 10 db fürdőbelépőt tartalmaz. E belépőkkel Gyopárosfürdő Gyógyfürdője és Parkfürdője látogatható meg a rendes nyitvatartási időben. Természetesen a fürdő vendégei az Élményfürdőt, a Szaunaparkot, valamint az Éjszakai fürdőzést is igénybe vehetik felár megfizetése ellenében. Gyopárosfürdő árairól ezen az oldalon talál további információt.

A terápia menete

A 10 napos gyopárosi nagyobb sportsérülések terápia csak a hét meghatározott napjain kezdhető meg. Érkezési napok lehetnek: hétfő, kedd, szerda

 • 1. nap: érkezés, szakorvosi vizsgálat, kezelések beosztása, fürdőzés
 • 2-9. nap: kezelések felvétele, egész napos fürdőzés
 • 10. nap: kezelések felvétele, fürdőzés, távozás

Alkalmazott szolgáltatások felsorolása

 • Orvosi vizsgálat
 • Kontroll vizsgálat
 • 6 db egyéni gyógytorna
 • 6 db csoportos vízitorna
 • 6 db orvosi gyógymasszázs
 • 6 db fizikoterápiás kezelés
 • 6 db pezsgőfürdő és/vagy tangentor
 • 6 db iszappakolás
 • sószoba korlátlan használata
 • Szállás és ellátás

  Weboldalunkon nem csupán terápiáját foglalhatja le, de igény esetén kedvező áron szállást is foglalhat az általunk ajánlott hotelekbe. Természetesen ez nem kötelező, terápiáját lefoglalhatja szállás nélkül is – ebben az esetben azonban Önnek kell gondoskodnia a szállásról és ellátásról, mivel a terápia díja csak a terápiát és a megfelelő számú fürdőbelépőt tartalmazza. Orosházán, Gyopárosfürdőn tucatnyi szállás, köztük szállodák, panziók és kiadó szobák közül válogathat – például a Booking.com szállásportál ajánlatai között.

  Foglalás

  Első lépésben kérjen tőlünk ajánlatot – ehhez kérjük, kattintson a jobb oldalon található “Ajánlatkérés” gombra, vagy pedig hívjon bennünket munkaidőben – azaz munkanapokon 9 és 16 óra között – a +36 68 512-262 telefonszámon.

  Munkatársaink törekednek arra, hogy a munkaidőben beérkező ajánlatkéréseket lehetőleg 1 órán belül megválaszolják. A munkaidőn túl vagy hétvégén beérkező ajánlatkérésekkel kapcsolatban türelmüket kérjük.

  Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, e-mailben tudja foglalási szándékát megerősíteni.

  Fizetés

  Amennyiben Ön csupán terápiát foglalt nálunk, szállást nem, akkor a terápia díját készpénzben, bankkártyával, SZÉP-kártyával vagy Egészségpénztári kártyával rendezheti a Gyopárosfürdői Gyógyászati központban, az első terápiás napon.

  Amennyiben szállást is foglalt nálunk, és készpénzzel vagy bankkártyával fizet, akkor a terápia és a szállás díját egyaránt rendezheti szálláshelyén. Amennyiben szállást is foglalt, de SZÉP-kártyával vagy Egészségpénztári kártyával kíván fizetni, akkor külön kell a szállás és a terápia díját fizetnie.

  A SZÉP-kártyával vagy Egészségpénztári kártyával történő fizetéssel kapcsolatban további hasznos információkat talál a gyakori kérdések oldalon.

  Fontos

  Kérjük, az első alkalommal ne felejtse el magával hozni személyi igazolványát, lakcímkártyáját és TB-kártyáját.

  Érkezés

  Kérjük, jelenjen meg az első terápiás napon leghamarabb 8:00-kor, de legkésőbb 10:00-kor a Gyopárosi fürdőben (5904 Orosháza, Fasor u. 3). A Fiziko- és Balneoterápiás Központnál jöjjön be, majd az épületen belül forduljon balra és keresse a fürdő betegirányítását, ahol kollégáink már várják Önt. Kérjük jelezze kollégáinknak, hogy gyógyászati csomagos terápiára érkezett!

  Ezután megkapja beosztását, illetve fürdőbelépőit, valamint rendezheti terápiája díját.
  Csomagjait, illetve értékeit az első napon díjmentesen elhelyezheti csomag- illetve értékmegőrzőnkben – erről a Gyógyászati központ munkatársai tájékoztatják Önt.

  Lemondás

  A terápia és amennyiben foglalt, a szállás 14 nappal az érkezés időpontját megelőzően díjmentesen lemondható. 14 napon belüli lemondás esetén a terápia és a szállás díjának 50%-át számoljuk fel. Nem megjelenés esetén a terápia és a szállás díjának 70%-át számoljuk fel.

  Egyéb hasznos információk

  További hasznos információkat találhatnak a gyakori kérdések oldalon.

  Kérdése van, vagy további információra lenne szükséges? Hívjon bennünket hétköznap munkaidőben a +36 68 512-262 telefonszámon!

  Képek Gyopárosfürdőről

  Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!

* A weboldalunkon megadott ár érvényes TB-kártya bemutatása esetén, háziorvosi beutalóval együtt érvényes. A háziorvosi beutalón fel kell tüntetni a Fürdő gyógyászati szakrendelésének kódját, amely: 040321402. Ezen feltételek hiányában a 10 napos terápiacsomag díja 45.040,-Ft helyett 83.740,-Ft.

** Kétágyas elhelyezés esetén